067-991-23-38
066-554-17-29
office@datarecovery.net.ua
Працюємо з 8:00 до 18:00 Пн - Пт. Вихідний: Сб, Нд
uk ru en

Відгуки

Маріанна (Львів) 2022-06-09 09:34:00

Фахівець своєї справи! Дуже вдячна п. Олегу швидко і 100 % відновив дані з жорсткого диску, на якому була вся моя бухгалтерська робота. Не шукайте ненадійні сервіси звертайтеся відразу у Lviv Data Recovery. Рекомендую!!!

Вікторія (Львів) 2022-05-26 19:42:00

Дуже вдячна пану Олегу за відновлення втрачених фото та відеофайлів. Ви зробили те, над чим інші просто розводили руками, і казали що ситуація безнадійна. Дякую вам за швидку та якісну роботу. Однозначно буду рекомендувати знайомим компанію Lviv Data Recovery!

Сергій (Львів) 2022-05-14 07:58:00

Ноутбук перестав бачити вінчестер, довелось звернутись до спціалістів, відновили швидко та у повному обсязі. Всі дані та сімейний архів вдалось повернути. Хочеться висловити вдячність фахівцям, які допомагають відновити інформайію.

Денис (Львів) 2022-04-09 22:05:00

Жортский диск, який був пошкоджений, відновили швидко та у повному обсязі. Грунтовний підхід майстра дозволив повернути важливі дані за роки напрацювань.
Відчувається рука професіоналів своєї справи.
Безмежно дякую)

Дякуємо Вам за довіру!

Костянтин 2022-03-30 12:04:00

Хочу висловити подяку від воїнів ЗСУ, для яких ці вправні хлопці допомогли відновити дані з комп'ютера, який попав під ворожий обстріл. Роботу зробили швидко і якісно! Дуже дякую за допомогу! Слава Україні!

Героям Слава!
Дякуємо Вам за довіру!

Iryna (Львів) 2022-03-28 09:13:00

Доброго дня! Хочу залишити свій відгук про роботу центру та подякувати Олегу за якісно і швидко проведену роботу. У мене вийшов з ладу флеш носій, на якому 10 років роботи, усе, але завдяки оперативній роботі спеціаліста усе, як новеньке, ще й більше. Рекомендую центр відновлення, у подальшому буду і надалі звертатися. Дякую.

Дякуємо Вам за довіру

Олексій Тернопіль (Тернопіль) 2022-01-19 12:35:00

Щиро дякую пану Олегу за допомогу. Накрився жорсткий диск наглухо, а на ньому весь сімейний фото і відеоархів. Знайомі кулібіни тільки розводили руками. Одним словом втрата колосальна. За півтора недільки все відновлено, це з пересиланням, тестуванням та іншим. Я дуже задоволений. Пану Олегу успіхів в роботі.

Дякуємо Вам за довіру!

Віталій (Трускавець) 2022-01-12 17:15:00

Щиро дякую пану Олегу за відновлення HDD. Швидка та якісна професійна робота вберегла мене від втрати терабайтів важливої інформації. Більше не куплятиму Seagate. І дякую за пораду про RAID 1

Анна (Львів) 2021-12-25 18:49:00

Щиро дякую за швидке відновлення даних з жорсткого диска та за подальший ремонт цього ж вінчестера, який тепер знову працює. Результат перевершив мої очікування. Звернулась за рекомендацією подруги та однозначно сама буду рекомендувати компанію Lviv Data Recovery! Дякую!

Дякуємо Вам за довіру!

Юрій (Львів) 2021-12-21 15:35:00

Добрий день! В мене не так давно повністю "полетів" жорсткий диск від ноутбука, він не включався взагалі. Я звернувся до свого знайомого, який добре розуміється на комп'ютерах, правда не є професійним спеціалістом з відновлення, і він намагався зробити все, що міг, щоб відновити, але навіть йому не вдалося. Тоді, і мені пощастило, інший мій знайомий порадив компанію ЛьвівДатаРековері, в якій за відновлення взявся фахівець п. Олег Стадник. Через велику завантаженість (на щастя мені не було спішно) іншими замовленнями, яких ця компанія має багато, п. Олег потребував трохи часу, але практично гарантував, що буде позитивний результат. І справді, завдяки застосуванню спеціальних методик він повністю відновив інформацію, яка в мене зберігалася, а там і ділова документація, і сімейні фото, і різна література, і скани, і багато іншого. І хоча мені вистачило, якби п. Олег відновив тільки невелику частину від всієї інформації, йому вдалося зробити напевно неможливе - відновити все! І це дуже добре, що в нас в місті є така компанія, яка надає саме такі спеціалізовані послуги для людей, які користуються комп'ютерами, а зараз це по суті всі! І ризик втратити інформацію є в кожного! Це і фізичний удар, і заливання водою і перепади напруги, і інші причини. Рекомендую компанію ЛьвівДатаРековері і п. Олега! Якщо у Вас щось зіпсується, ні самі Ви, ні інші комп'ютерники, які не вміють цього робити професійно, Вам не допоможуть. Тому звертайтесь до фахівців - сюди!

Дякуємо Вам за довіру!

Марія (Львів) 2021-12-21 14:05:00

Дуже вдячна п. Олегу за його роботу.
В мене був пошкоджений жорсткий диск, де зберігалися всі фотографії та відео маленького сина, який вже виріс, покійних батьків, собаки, якого вже немає.
Все відновили швидко, професійно. В спілкуванні п. Олег дуже порядна і приємна людина. Я дуже рада, що в потрібний час мені попав на очі саме цей сайт.

Дякуємо Вам за довіру!

Я був радий Вам допомогти

Міша (Ясенів-Пільний) 2021-12-14 23:17:00

Дуже вдячний Пану Олегу за допомогу,хотів форматувати флешку замість флешки закинуло диск з фотками моїми з дитинства та мого синочка довго шукав по друзях хто може взятися щоб відновити один друг порадив професіонала своєї справи пана Олега,ми зізвонилися і я відправив жорсткий диск на слідуючий день прийшла смс на вайбер взяли диск відновили всі фото сина я був дуже щасливий,дуже приємно здивований що так швидко зробили,приємна людина Пан Олег зателефонував і сказав що диск відправив я рекомендую друзі швидко зручно якісно все зробив щиро вдячний Пану Олегу!!!

Дякуємо Вам за довіру!

Сергей (Чернигов) 2021-12-12 11:18:00

Вышел из строя жёсткий диск. Очень долго руки не доходили отдать на диагностику и когда время пришло два мастера сказали что надо отдавать серьезным ребятам. Нашел в интернете эту компанию договорились об отправке диска на дигагностику. Все очень четко и слажено. Бысто получили, быстро оценили и сообщили что можно восстановить. Оплата после тогда как все воостановлено. Никаких предоплат что очень порадовало. Когда все было сделано договорились что материалы будут высланы в файлообменнике. Получил ссылку скачал восстановленные данные. Радости нет предела. Спасибо ребята за хорошую работу. Однозначная рекомендация и добавление в список контактов. Успехов Вам!

Дякуємо Вам за довіру!

Spotter (Самбір) 2021-12-03 01:38:00

мій відгук повинен бути не тільки на Гугл-картах, але й тут.
сьогодні мені спеціаліст відновив папку на 8 Гиг яку в мене видалив Вайбер!! :-)
причиною видалення моєї папки з диска D (несистемного диска. ніколи не зберігаю і не завантажую нічого на системному диску, робочому столі) став Вайбер. при деактивації свого моб/номера, софт Вайбера зніс мені на HDD всю 8-гігову папку з купою підпапок, де були файли різного характеру. файли як тимчасові, так і файли 80% важливості. а все сталось через мій косяк - для того аби фото і відео з Вайберу не зберігались в його рідній папці на диску С, я поміняв дефолтну папку в налаштуваннях Вайбера з диска С на диск D де якраз були всі ті 8 гіг. і коли я вирішив деактивувати моб/номер, він витер все. того би не сталось якби я в тій папці створив папу чисто призначену для Вайбера. в мене підняття пульсу до небес та розпач.
є проги за допомогою котрих можна було відновити, але я не мав часу на пошук яка саме з них краща, та і не факт чи все відновиться. треба тим займатись постійно аби знати кожну фічу.
є такий сайт remontka.pro (де я багато чому повчився) автор сайту навів ряд програм. але відзначив одну - DMDE.
і все-таки я вирішив шукати в неті. загугливши "відновлення втрачених даних з жорсткого диска, Львів", я відразу наштовхнувся на карті на сервіс "Lviv Data Recovery" з величезною купою позитивних коментів.
поїхав сьогодні по адресу. лишив на 2 години ноут. прийшов і вуаля!!! :-))
оскільки я не новачак з ПК, зі спеціалістом багато чого обговорили на тему HDD, SSD, антивірусного по,....
він показав фото клієнтських дисків над якими працював, фото справжньої лабораторії. це спєц висого класу, народ! так, є історії, коли не вдається відновити диски і він розказав про них, але вартує прийти до даного сервісу. і не тратьте часу на відновлення власноруч, якшо вам дорогі файли. ви всеодно не знаєте всіх фішок відновлення даних тої чи іншої програми, а цей сервіс займається чисто відновленням даних з дисків/флешок. я натрапив вперше на такий у Львові.

жму ше раз віртуально руку спеціалісту! ;-)

Дякуємо Вам за довіру!

Ельвіра (Львів) 2021-11-02 14:37:00

На ноутбуку заглючив жорсткий диск, не можливо було отримати інформацію. Довго шукала спеціаліста для відновлення фото та відео за багато років .
Дякую п. ОЛЕГУ, ЩО ВСЕ Ж Є ТАКИЙ ХОРОШИЙ СПЕЦІАЛІСТ, який справився із завдання. В короткий термін та помірну ціну все було зроблено. Дуже рекомендую скористатися послугами цієї компанії.

Дякуємо Вам за довіру!

Залишити відгук
Пожалуйста, оцените по 5 бальной шкале

* - поля, обов’язкові для заповнення