067-991-23-38
066-554-17-29
office@datarecovery.net.ua
Працюємо з 8:00 до 18:00 Пн - Пт. Вихідний: Сб, Нд
uk ru en

Відгуки

Ростислав (Львів) 2019-12-16 17:56:00

На трьох інших сервісах нічим не могли помогти з диском який клацав. Витратив три дні та кошти на діагностику. Проте о 15.00 завіз сюди диск в Lviv Data Recovery, а ввечері вже всю інформацію було відновлено на 100%! Швидко та якісно! Велике Вам дякую!

Дякуємо Вам за довіру!

Дарія 2019-12-12 16:24:00

Здавалось безнадійно втрачена інформація на флешці але з паном Олегом це все можливо. Високопрофесійний підхід! Просто СУПЕРОВО. Чудова робота майстра! Швидко, якісно, відповідально! Дякую! Обов‘язково буду звертатись ще! Та рекомендую іншим.
У п’ятибальній оцінюю – 5++

ДАРІЯ (Львів) 2019-12-12 16:12:00

Просто СУПЕРОВО. Чудова робота майстра! Швидко, якісно, відповідально! Дякую! Обовязково буду звертатись ще!
Та рекомендую іншим.
Оцінюю: 5++

Lviv Data Recovery

Дякуємо Вам за довіру.

Віталій (Самбір) 2019-12-11 20:29:00

Дякую Олегу за відновлення всієї інформації, зробив все швидко та якісно, як бонус купа різних консультацій.Приємно мати справу з професіоналом. РЕКОМЕНДУЮ ВСІМ!!!

Cергій (Луцк) 2019-12-06 23:11:00

Вмер вінт на 500 Гігів, майже повний. Оскільки є гіркий досвід відновлення у спеціалістів в своєму місті (були вже подібні випадки - результатом був незадоволений: один вінт - 0% відновлення, інший- 40 %), звернувся до Lviv Data Recovery. Результат 100 %. Рекомендую.

Cергій (Луцк) 2019-12-06 23:11:00

Оскільки є гіркий досвід відновлення у спеціалістів в своєму місті (були вже подібні випадки - результатом був незадоволений: один вінт - 0% відновлення, інший- 40 %), звернувся до Lviv Data Recovery. Результат 100 %. Рекомендую.

Василь 2019-12-03 15:39:00

Відновили всю інформацію на переносному HDD.дуже вдячний

Олена (Львів) 2019-11-27 18:35:00

Склалася така ситуація, що в мене згорів жорсткий диск і , по рекомендації знайомого, я звернулася в цю компанію, щоб мені відновили інформацію. Я дуже вдячна цій компанії за таку якісну і швидку роботу, за розуміння. Рекомендую всім звертатися сюди

Любов (Львів) 2019-11-22 18:02:00

Щиро вдячна за швидку та якісну роботу!!! Ніколи не думала, що складеться у житті так, що вся робота, всі мої напрацювання просто зникнуть внаслідок ненадійності техніки (у моєму випадку жорсткий диск вийшов з ладу) і я думала, що нічого назад уже не повернеш. Однак на допомогу мені прийшли спеціалісти з Lviv Data Recovery, зокрема пан Олег, який дуже професійно та в короткий термін (впродовж одного дня!!!) врятував усю мою інформацію. Всім рекомендую! Бажаю успіху у вашій роботі!!)))

Андрій Гараздовський / Компанія «Манускрипт» (м. Львів) 2019-10-21 21:46:00

Після трьох тижнів невдалих спроб відновити спеціалізовану інформацію – звернувся до п. Олега. Проблему було вирішено упродовж 24 годин... Допомога, пояснення, консультації, поради. Професійно, якісно, швидко. Бажаю йому натхнення та терпіння – бо приходять до нього люди як правило з бідою...

Оксана (Львів) 2019-10-12 18:29:00

Дуже швидко і якісно допомогли відновити інформацію, і зберегти її на новому носії

Сергей (Львов) 2019-10-10 11:48:00

В самый самый неподходящий момент посыпался хард, приехал по адресу и сделали все за 30 минут вместе с Олегом, ему огромное спасибо за оперативность и помощь в выборе нового переносного харда, кстати у него его и купил сразу! Сервисом доволен на все 100%, уже порекомендовал знакомому с той же проблемой))

Віталій (Тернопіль) 2019-09-20 11:06:00

Однозначно рекомендую! Відновили усю інформацію яка мені була потрібна. Дякую. Все було готове швидше ніж я сподівався

Сергій (Львів) 2019-09-18 11:45:00

З великим задоволенням поділюся відгуком про цю компанію: cпівпрацею з Lviv Data Recovery вельми задоволений. Люди привітні і дуже доброзичливі. Інформацію з диска відновили на 100%. Звернувся до них, оскільки "полетів" зовнішній вінчестер Seagate. Причина виявилася в несправності постійного запам'ятовувача (ПЗП), мікросхеми, що вийшла з ладу. Співробітники компанії не тільки змогли відновити усі файли, а ще надали для запису відновлених даних накопичувач за адекватну ціну. Відмінна компанія: все чітко, швидко, усі бізнес-процеси організовані дуже професійно, співробітники компетентні і приємні в спілкуванні, ну і результат порадував - дані врятовані. Плюс названа ціна укладалася в мою психологічну межу по сумі, яку я був готовий віддати за відновлення. Загалом однозначно можу усім порекомендувати цю організацію. Успіхів у роботі і розвитку!

Олександр (Запоріжжя) 2019-09-09 13:16:00

Вийшов з ладу жорсткий диск з фотознімками за останні 10 років. Відновлено всі 81 ГБ інформації.

Залишити відгук
Пожалуйста, оцените по 5 бальной шкале

* - поля, обов’язкові для заповнення